Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.08.2019
En Comú: Sempre constructius i col·laboradors
  • Moltes gràcies a les 584 persones que han dipositat la seva con- fiança i el seu vot en nosaltres. Per a la nostra coalició han estat unes eleccions difícils i en el pitjor escenari possible. No sempre es guanya, I aquesta vegada hem perdut 130 vots i una regidora, però no hem perdut la il·lusió ni les ganes de continuar treballant per millorar Sant Sadurní amb totes les nostres forces.

    No som el grup municipal que més mocions presenta. Tampoc és la nostra intenció competir per interessos partidistes per veure qui parla més, qui critica més i qui presenta més mocions. Creiem més en cooperar, treballar plegats per millorar Sant Sadurní. I això hem fet, discutir i transaccionar totes les mocions per aprovar-les amb àmplies majories, perquè aquesta és la millor manera d´avançar.

    Fa quatre anys vam intentar formar govern d´esquerres, va ser inviable. I ara era impossible. Va existir una possibilitat de govern d´esquerres en minoria que només va ser una efímera il·lusió.

    I passem d´un pacte Junts amb ERC a ERC amb Junts. Més del mateix, petits canvis perquè res no canviï. Un govern amb majoria absoluta que no s´entén en la gran majoria de temes, sobretot en els socials. Difícilment podrem avançar en progressivitat fiscal o municipalització de serveis. Esperem que aquesta vegada almenys presentin un Pla Estratègic d´actuació per solucionar els proble- mes municipals.

    Nosaltres continuem treballant al servei del poble per fer un Sant Sadurní millor des de l´oposició. Oposició molt crítica però cons- tructiva. Dura amb la falta de voluntat per resoldre projectes apro- vats al ple, dura amb la manca de transparència i de participació, amb el mal govern.

    Però constructiva i col·laboradora amb tot allò que pugui ajudar a fer un Sant Sadurní millor. I sempre respectuosa amb les perso- nes. Els problemes polítics se solucionen a la política i els temes personals es tracten en l´àmbit personal.

Pujar al principi de la pàgina