Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.08.2019
PSC: 1.440 gràcies
  • Hem iniciat un nou mandat. El PSC ho fem més forts i consolidats, gràcies a la confiança de 1.440 sadurninencs/ques. L´augment del 32% dels vots i d´un regidor avalen la tasca constructiva rea- litzada en els darrers anys, i consolida l´aposta del PSC per pre- sentar un projecte centrat exclusivament en Sant Sadurní i en els problemes reals de la ciutadania.

    El nou grup municipal socialista està format per la Susanna Mérida, el Pedro Campos, la Cristina de la Cruz i l´Erica Ruiz. Som el grup municipal amb més repre- sentació femenina, reafirmant el nostre compromís amb el paper de la dona en els espais de decisió i lideratge. Malgrat l´augment de confiança rebuda, en aquest període postelectoral cap dels partits que formen part de l´equip de govern han volgut seure a parlar amb el PSC.

    Sant Sadurní ha d´entomar de forma urgent problemes molt serio- sos, que condicionaran el progrés econòmic, social i cultural de la vila i de les futures generacions. Hem de definir i posar ordre de forma definitiva a les inversions que necessiten la via pública i els equipaments. Hem d´aprofundir en el model de vila que volem i en la necessitat, cada cop més urgent, de diversificar el model productiu. Hem de decidir quina indústria alternativa volem pre- ferentment que s´instal·li a Sant Sadurní. També hem de decidir si apostem clarament perquè el turisme sigui un pilar important de la nostra economia, i si encaixa en les nostres possibilitats.

    Qüestions socials importants com les dificultats creixents d´accés a l´habitatge per part dels nostres veïns/es, les llistes d´espera a la Casa dels Avis i la necessitat d´oferir altres models de cura en un envelliment que serà creixent. També hem d´impulsar, de forma valenta i decidida, polítiques de sostenibilitat, entre moltes altres qüestions. Hem de decidir si volem continuar perdent el temps ignorant-nos, generant animadversió entre nosaltres, agitant les emocions i les ofenses, o treballant per la convivència i per arribar a acords globals que defineixin el Sant Sadurní del futur que volem deixar a les properes generacions.

    El PSC ho tenim clar! Estem aquí per treballar per Sant Sadurní, superant la immaduresa i l´infantilisme polític. Queden 4 anys d´oportunitats per redreçar el que per a nosaltres ha estat un mal començament. Esperem que la resta de partits siguin més conscients i responsables del que ens estem jugant tots plegats a Sant Sadurní El PSC continua- rem treballant per construir societats integradores, respectuoses i tolerants, on no es veti a ningú per la seva forma de pensar.

Pujar al principi de la pàgina