Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts27ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.08.2019
Junts x Sant Sadurní: Som al govern per responsabilitat
  • El 26 de maig va suposar l´inici d´un nou mandat que afrontem com un repte engrescador. Abans que res, us hem de donar les gràcies als 1.454 sadurninencs i sadurninenques que vau confiar en la nostra aposta per millorar el poble.
    La nostra prioritat és Sant Sadurní, però sense deixar de tenir present la situació que viu el país.
     
    El judici del Procés jutja els drets fonamentals de tots els que vam participar en el referèndum de l´1 d´octubre. 5.483 sadurninencs vam votar, malgrat tots els entrebancs i la repressió. Creiem fermament en el dret a l´autodeterminació i reclamem la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats. Defensem els drets de tots. Del partit que siguin, dels qui van votar i dels qui van decidir, lliurement, abstenir-se. És un judici contra tots. Caldrà estar a l´alçada del moment.

    A Sant Sadurní som al govern per responsabilitat. L´Ajuntament necessita reactivar-se i deixar enrere els vicis dels últims anys. És des del govern des d´on millor podem treballar pels ciutadans. I treballar per canviar coses, tot i que som conscients que no es pot fer d´un dia per l´altre. Us demanem confiança.

    Seran quatre anys de molta feina. Apostem per posar totes les cartes sobre la taula i redactar, aquest mandat sí, un Pla d´Acció Municipal que marqui les grans directrius de govern. Alhora, ens proposem obrir les portes de l´Ajuntament, ser transparents i apostar per un diàleg permanent amb tots els partits polítics.

    Hem estructurat el govern en sis grans àrees: Alcaldia, Serveis Centrals i Hisenda, Serveis a les persones, Desenvolupament econòmic, Municipi i Territori i, Àmbit educatiu, cultural i espor- tiu. Apostem per un treball transversal i, per aquest motiu, totes les àrees seran compartides entre les dues formacions que for- mem el govern.
    Finalment, aprofitem aquestes línies per recordar-vos que estem a la vostra disposició. Us podeu dirigir a nosaltres al correu millorem@juntspersantsadurni.cat.

Pujar al principi de la pàgina