Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.01.2020
PP: Només junts aconseguirem èxits conjunts - 1/12/2019
  • Benvolguts veïns i veïnes, primer de tot volem felicitar a tot Sant Sadurní per la seva Festa Major i aquells que la fan possible. Per- meteu-nos agrair en particular als Gegants, Capgrossos, Ball de Panderetes, les Gitanes, als Bastoners, al nou Ball de Pastorets, als Joves i als Diables Se M´n refum; creiem sincerament que el teixit associatiu de la Vila ha de ser fort i molt actiu. Per aquest motiu hem de tenir un Ajuntament proper a les persones que faciliti el dia a dia de tots els veïns i veïnes, un Ajuntament que treballi i estigui al costat de tots els sadurninencs i sadurninenques.

    Si bé es cert que fa poc que vam començar aquesta nova etapa mu- nicipal, aquesta no pot ser l´excusa per no agafar les regnes amb força i començar a planificar el Sant Sadurní que volem. Això, només ho podem fer amb la participació de tothom, escoltant i dialogant però, sobre tot, obrint ponts al diàleg.

    Vam fer una abstenció a les ordenances municipals, unes orde- nances que haurien d´apostar pels veïns i veïnes; amb una baixa- da exponencial dels impostos i taxes municipals, per la creació de nous llocs de treball, evitant el tancament de negocis i co- merços de la Vila; per fomentar el mercat municipal com eix di- namitzador del Centre junt amb l´activitat que desenvolupa Som Sant Sadurní.

    Creiem que hem de deixar de ser un Ajuntament recaptatori per ser un Ajuntament que es posi al costat de la iniciativa privada, doncs no hi ha millor política social que crear llocs de treball. Amb les ordenances municipals teníem l´oportunitat de fer-ho però, com sempre, deixem de banda allò que realment importa a la vila i els seus veïns i veïnes.

    Dir-vos que ja és hora de despertar Sant Sadurní, donar l´impuls que necessita per ser la veritable capital de Cava i això només ho aconseguirem amb la complicitat de tots i, en especial, fent un Sant Sadurní MACO. Hem d´aconseguir entre tots que el carrer i les places brillin, fent-los atractius, apostant per tal que tots els bars i restaurants que així ho sol·licitin, puguin tenir una terrassa, evitant així la discrecionalitat.

    No podem acabar sense recordar que estem aquí per fer un Sant Sadurní millor, que només amb la concurrència de totes les sensibilitats, idees, suggeriments ho aconseguirem. Per això ens po- sem a la vostra disposició com a sadurninecs que som; només junts podem aconseguir èxits conjunts.

Pujar al principi de la pàgina