Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.01.2020
En Comú: 10-N 1/12/2019
  • Acabem de patir unes altres eleccions generals, fem valoració.

    Primer de tot s´ha de dir que han estat unes eleccions inneces- sàries i que ens podríem haver estalviat, no tan sols per la des- pesa econòmica, sinó també pel rebuig i la desafecció previsible que provoca, i que sempre perjudica més a les esquerres.

    Una mala aposta d´un govern en funcions que no va aprofitar l´oportunitat de consolidar un govern de progrés eficaç. Potser pensaven millorar els resultats, evidentment s´equivocaven. Un resultat predictible que repeteix escenari i canvia una mica la correlació de forces: puja la dreta i l´esquerra es fragmenta i es debilita.

    Unidas Podemos continua superant totes les envestides, els atacs i l´oposició dels poders suprapolìtics que volen seguir controlant la política i els polítics, que volen mantenir el bipartidisme, amb la corrupció, la privatització i que no volen de cap manera que avanci, creixi i venci la possibilitat real d´aconseguir una societat més justa, equitativa, sostenible, democràtica i lliure.

    No tota la culpa ve de fora. Hem de ser autocrítics i reconèixer el mal que ens fan les divisions internes, l´etern problema de les esquerres i el pitjor enemic.
    Per sort un govern de progrés amb Unidas Podemos encara és possible i ara és absolutament necessari. Segurament aquesta sigui la darrera oportunitat d´aturar el creixement irracional, re- actiu i descontrolat de la ultradreta. Unes noves eleccions ens abocarien a un govern encara més de dretes. Un neoliberalisme encara més salvatge o un feixisme al descobert, que són les dues cares de la mateixa moneda, el capitalisme.

    A Sant Sadurní les eleccions no van deixar marge a les sorpre- ses. La CUP i Más País es reparteixen els 171 vots que hem baixat. Només queda donar les gràcies a les 1.000 persones que ens han donat el seu vot i la seva confiança. No us fallarem. Gràcies.

Pujar al principi de la pàgina