Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.01.2020
ERC: Treballem per Sant Sadurní 01/12/2019
  • Des del primer minut de l´actual mandat, el grup municipal d´E- squerra Republicana de Catalunya hem estat treballant per seguir impulsant la vila que estimem. A l´octubre vàrem aprovar la com- pra de parcs infantils per valor de 196.400€ que ens permetrà renovar íntegrament onze places del nostre municipi, a l´hora que també substituirem els patis de les escoles La Pau, Jacint Verda- guer i L´Espurna.

    Però mantenir aquesta remodelació a les places del poble és feina de tots. Per això des d´Esquerra Republicana ens comprometem a millorar el manteniment de places i jardins, alhora que demanem a la ciutadania que també col·labori cuidant-los i respectant-los.

    Aquest any també hem implementat els punts liles que es van poder veure durant les nits de les passades Fires i Festes, Cava- tast i Festa Major, alhora que es van fer formacions a les entitats col·laboradores de les barres. Aquests punts permeten tant la reacció davant possibles agressions com l´educació en termes de prevenció.

    Hem estrenat l´espai de participació ciutadana “Parlem amb l´Alcalde”, que ha reunit a un grup de representants d´entitats del poble per tal de poder acostar la gestió municipal, així com recollir propostes i suggeriments, com per exemple les diferents visions respecte als possibles usos per Can Guineu.

    No volem acabar l´article sense denunciar la injustícia de la sentència a més de 100 anys a presó als presos polítics. Reclamem la seva posada en llibertat, el lliure retorn dels exiliats, la llibertat de totes les detingudes i represaliades. La repressió no s´atura, nosaltres tampoc.

    El 10 de Novembre Sant Sadurní es va tornar a expressar a les urnes, Esquerra va tornar a guanyar les eleccions i l´independentisme va créixer fins al 55,8%. 2165 gràcies per la confiança.

    Ara que venen dates especials, us convidem a fer un consum responsable i de proximitat, gaudint de la gran oferta que les botigues de la vila ens ofereixen. El Grup Municipal ERC us desitja unes bones festes.

Pujar al principi de la pàgina