Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.02.2021
Junts x Sant Sadurní. Treballant per un nou Sant Sadurní (Desembre 2020)
  • Som al desembre de 2020, encara sota els condicionants de la COVID-19. Temps complicats que requereixen l´atenció prioritària de l´Ajuntament. Des de Junts vetllem perquè sigui així, però sense renunciar a impulsar nous projectes. Perquè no té sentit treballar pel present si no creiem en el futur, ni pensar en el futur sense ser conscients de les necessitats immediates dels sadurninencs.

    Ho veurem en les properes setmanes amb la posada en marxa del nou Arxiu Municipal i del Centre de Formació d´Adults, dos equipaments que completaran el Centre Cultural de la Plaça Nova. Amb ells, a més de rehabilitar plenament un edifici històric, resoldrem les necessitats de dos equipaments que des de fa uns quants anys, de manera inexplicable, vivien en la precarietat. L´Arxiu ha de ser també l´eix per implantar la gestió electrònica de l´administració municipal, un servei de passat i futur per als sadurninencs i les sadurninenques d´ara.

    També són en la fase final les obres del Passeig Santa Eulàlia, l´únic carrer del poble que quedava per asfaltar, i del Pavelló Olímpic de l´Ateneu, que permetrà obrir aquesta instal·lació a tota mena d´esdeveniments. Poseu-ho a l´agenda: el cap d´any del 2021 ens veurem a l´Ateneu!

    Totes aquestes actuacions responen a la manera de veure les coses que defensem des de Junts; posar-nos al dia d´una vegada per pensar i preparar el futur. Un camí que continuarem amb les obres dels nous vestidors del camp de futbol i la construcció de nous habitatges de lloguer social. Fem, senzillament, el que vam dir quan ens vam presentar a les eleccions: treure dels calaixos idees i projectes per fer-los realitat, sense por d´afrontar els problemes i donant resposta a les necessitats reals del municipi.

    I al costat d´aquests projectes de futur, un compromís clar de donar suport als establiments i empreses del nostre poble que han patit de ple la Covid. Vam apostar per tirar endavant amb èxit un Cavatast especial que segurament ens va donar pistes de com hem de rellançar aquest esdeveniment crucial de promoció del cava. I també hem apostat per una primera campanya de promoció, ‘Comerç de vila, comerç de vida'. Diem primera perquè en vindran més, no ens aturem aquí.

    Ara, al desembre, a les portes de Nadal i, sobretot, d´un any nou que, des de Junts per Sant Sadurní, volem que sigui l´any per deixar enrere el malson del 2020.

Pujar al principi de la pàgina