Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts26ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.04.2024
Posem la vida al centre
Estudi urbà participat per construir un municipi més inclusiu, cuidador i sostenible.
  •  Posem la vida al centrePromogut des del servei d'Igualtat de l'Ajuntament amb la voluntat d'incorporar la perspectiva de gènere i interseccional de manera transversal a tots els àmbits municipals. Amb aquest estudi obtindrem una diagnosi dels usos i necessitats i unes propostes de millora de l'espai públic, a partir del qual es redactaran unes estratègies d'actuació i criteris de disseny que guiaran les futures intervencions urbanes. Per fer-ho possible, la participació ciutadana és fonamental per incorporar les experiències de les persones que habiten el territori, en les decisions que afectaran la seva vida quotidiana. 

       Recorregut exploratori No Mixt  Et convidem a participar en la Passejada exploratòria de Sant Sadurní d'Anoia, on a través d'un recorregut a peu pels principals carrers, places i parcs del municipi, reflexionarem sobre les nostres experiències i necessitats quotidianes a l'espai públic, identificarem i analitzarem els aspectes físics i socials que faciliten o dificulten el nostre dia a dia, des d'una mirada inclusiva i feminista. L'activitat tindrà lloc el dimecres 10 d'abril de 18:00 a 20:00, el punt de trobada serà la plaça de Mossèn Salvans i serà facilitada per l'equip d'Equal Saree.

    Et recomanen inscriure't prèviament a través d'aquest enllaç:  Formulari inscripció  

    Recorregut no mixt

    Recorregut exploratori intergeneracionalPassejada exploratòria de Sant Sadurní d'Anoia, amb la participació d'alumnat de l'Institut Intermunicipal i Gent Gran, on a través d'un recorregut a peu pels principals carrers, places i parcs del municipi, reflexionarem sobre les nostres experiències i necessitats quotidianes a l'espai públic, identificarem i analitzarem els aspectes físics i socials que faciliten o dificulten el nostre dia a dia, des d'una mirada inclusiva i feminista. L'activitat tindrà lloc el dimecres 17 d'abril de 10:00 a 12:00, el punt de trobada serà la plaça de Manuel Raventós i serà facilitada per l'equip d'Equal Saree.

    Per poder participar et recomanem apuntar-te al Casal de la Gent Gran.

    Marxa 17_04_24 

    Com vivim Sant Sadurní d'Anoia?Et convidem a respondre la següent enquesta, amb l'objectiu de recollir les teves vivències i necessitats en relació amb l'espai públic. A partir de les teves respostes dissenyarem iniciatives que facin un municipi més adaptat a les necessitats de tota la ciutadania.

    ✍️ Participa a través d'aquest enllaç  Enquesta 
    👉 Enquesta oberta fins al 5 de maig
    📧 Més informació, escriu-nos a igualtat@santsadurni.cat 

    vida al centre

Pujar al principi de la pàgina