Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.07.2015
CiU: Protagonistes en la nova legislatura. 12-07-2015
  • Des de Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya, encetem un nou mandat amb les forces renovades, amb les ganes i la il·lusió de donar continuïtat a la feina iniciada ara fa poc més d´un any i amb l´esperança posada en el proper 27 de setembre a favor d´una Catalunya més lliure i amb el dret a decidir com a principal bandera. A Sant Sadurní, CiU hem estat la força política més votada, amb cinc regidors que durant els propers quatre anys vetllaran perquè el municipi prioritzi i engegui les màximes polítiques socials i d´emprenedoria possibles, tot controlant que hi hagi rigor i eficàcia en la prestació dels serveis que des del consistori s´ofereix a tots els veïns i veïnes de casa nostra.

    Podem dir que quan CiU ha tingut el govern municipal i ha pogut demostrar capacitat de gestió, honestedat i compromís amb Sant Sadurní, ha obtingut com a reconeixement la revalidació de ser la primera força. Des d´aquí volem donar les gràcies per aquesta confiança renovada. El resultat de les darreres eleccions locals a Sant Sadurní, han fixat un escenari diferent al mandat anterior. Aquest escenari actual, més fragmentat, més plural, permet visualitzar un mosaic, una diversitat de programes ofertats per les diferents opcions polítiques que hem concurregut en aquestes eleccions municipals.

    El missatge que rebem del ciutadà és clar: ens obliga a l´establiment de pactes per poder fixar un govern amb majoria suficient que disposi de capacitat per prendre decisions, que ara sí , són per a tots el sadunrninencs i sadurninenques.

    Iniciem l´actual mandat assumint l´Alcaldia durant els propers 27 mesos per part de la nostra cap de llista, Maria Rosell. La nostra principal meta està en mantenir aquelles iniciatives que poden crear caliu entre la població i donen vida a Sant Sadurní des dels àmbits esportiu, educatiu, social, etc. Però també volem anar més enllà i pensem en un futur molt proper més actiu si pot ser, on el poble disposi de més espais i eines per als joves, on tothom pugui gaudir d´un circuit -que nosaltres anomenem de salut- tot confluint un veritable pulmó verd que resseguirà racons emblemàtics de la nostra terra... Són moltes les propostes que ens agradaria desenvolupar en aquesta legislatura que ara tot just comencem. Des d´aquí us convidem a que en sigueu partícips i us donem les gràcies, un cop més, per haver fet possible que Convergència i Unió segueixi essent la principal força política amb representació al consistori.

Pujar al principi de la pàgina