Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.07.2015
PSC: Liderar una oposició d'esquerres ferma i constructiva. 12-07-2015
  • El passat 13 de juny es va constituir l´Ajuntament de Sant Sadurní d´Anoia, amb la reedició d´un pacte de govern entre CIU i ERC, amb la incorporació de dues noves formacions polítiques i amb una renovació important dels càrrecs electes. Per als i les socialistes de Sant Sadurní comença una nova etapa.

    En aquest nou viatge, l´Albert Gual, la Cristina de la Cruz i jo mateixa, comptem amb el suport dels 1.093 ciutadans/es de Sant Sadurní d´Anoia que han confiat en nosaltres i en el nostre projecte per a la vila, als quals volem donar les gràcies de tot cor, i també tenim tot el suport de l´Agrupació Local del PSC, que està avui més unida i forta que mai. Aquest doble suport és el millor motor per continuar treballant per Sant Sadurní d´Anoia.

    En aquesta nova etapa, els socialistes serem el principal partit de l´oposició i el que liderarà les polítiques d´esquerres, com ja hem fet en aquests darrers anys, i ha quedat més que demostrat en la nostra extensa obra de govern. El nostre programa electoral tenia tres eixos principals: generar noves oportunitats de creixement econòmic i social per a Sant Sadurní d´Anoia; oferir una solució estable i definitiva a les grans inversions en equipaments i via pública que necessita Sant Sadurní d´Anoia; i defensar activament els serveis públics de qualitat, mostrant una tolerància zero amb el malbaratament dels recursos públics.

    Continuem defensant aquests tres eixos perquè estem convençuts que són els que asseguren un futur de progrés per a la vila. Si el nou equip de govern treballa en aquesta direcció, tindran tot el suport dels socialistes, però si es dediquen novament a pensar en petit, a no solucionar als grans impediments que té la vila per poder progressar, a gastar totes les seves energies en qüestions que s´allunyen dels interessos de tota la població, els socialistes realitzarem una oposició ferma en defensa del bé comú.

    Així que aquest és l´objectiu que els socialistes ens marquem per aquests pròxims quatre anys: liderar una oposició d´esquerres ferma i constructiva i defensar els eixos principals del nostre programa electoral. Tot plegat amb un únic objectiu: millorar la vida dels sadurninencs i de les sadurninenques

Pujar al principi de la pàgina