Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.10.2015
ICV: Poc més de cent dies a l´oposició. 21-10-2015
  • Ja fa més de tres mesos que som al consistori. Ser regidor/regidora suposa molta feina, molt temps i molta dedicació: comissions, juntes, reunions, assemblees, plens. Molt temps i molts esforços per entendre, preparar i votar totes les qüestions de la vila. I, a més, conèixer els mecanismes, els tempos i el personal que fa funcionar tota aquesta maquinària.

    En resum, que no és fàcil. Però hem posat tota la nostra voluntat i hem fet tot els esforços per fer-ho el millor possible. I què hem fet? Doncs entre altres moltes coses, destacaríem: Renunciar al privilegi de poder aparcar en les poques zones reservades. Per dos motius: deixar l´aparcament als cotxes de la policia. I per ser conseqüents amb el nostre projecte d´una vila neta i sostenible, per passejar i gaudir. Sobretot havent-hi un aparcament públic a 5 minuts Fem costat als treballadors i treballadores del sector del cava en la lluita per uns convenis justos i dignes, fent-ne difusió i afegint-nos a les seves protestes i mobilitzacions. Hem presentat diverses mocions, de les quals en destacaríem dues: augmentar la seguretat dels ponts entre Gat Cendrer i Vilarnau, i actualitzar el ROM, que és el reglament que ordena el funcionament jurídic i polític de l´ajuntament, i que pot ser una gran oportunitat per fer més fàcil i efectiva la participació ciutadana. I millorar moltes altres qüestions.

    Per descomptat hem de parlar del 27s. En unes eleccions conscientment i mediàticament polaritzades pels sentiments, era difícil pensar, contrastar i valorar els diferents programes i les seves conseqüències. Era més fàcil sentir i deixar-se portar pels sentiments, uns pel desig i altres per la por. Dues cares de la mateixa moneda. Això només és el principi. Continuarem treballant per a Sant Sadurní, per a tot Sant Sadurní.

Pujar al principi de la pàgina