Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.10.2015
PSC: Un govern que neix cansat: 100 dies d´inacció. 21-10-2015
  • Han passat 100 dies des de la constitució del nou govern de Sant Sadurní, format per CIU i ERC, i l´única qüestió que cal destacar és la manca de transparència, de prioritats i d´acció política. Manca de transparència perquè, com va succeir en la darrera legislatura, el govern no ha fet públic cap full de ruta per Sant Sadurní d´Anoia que permeti als veïns/es conèixer els acords que han motivat la unió d´aquests dos partits, ni permeti tampoc valorar si s´estan acomplint els objectius pels quals van rebre el suport de la ciutadania.

    Manca de prioritats perquè, com va succeir en la darrera legislatura, no han definit públicament quines són les principals qüestions de la vila que els preocupen i on volen dedicar els principals esforços com a govern. Manca d´acció perquè, tal com va succeir en el passat mandat, aquest govern viu encara dels rèdits del treball que altres vam exercir i no ha iniciat cap acció de govern innovadora, que aporti valor afegit als veïns/es de Sant Sadurní d´Anoia. Tota l´acció realitzada fins al moment ha estat a remolc dels precs, mocions i preguntes plantejades per l´oposició.

    Al PSC ens preocupa aquesta manca de transparència, de prioritats i d´acció política perquè ens situa en un escenari de difícil control de l´acció del govern i, el que és més preocupant, situa a Sant Sadurní en un estat d´immobilisme on no es visualitza cap iniciativa que solucioni els principals problemes de la vila. El PSC treballem per solucionar els problemes reals dels nostres veïns/ es i de Sant Sadurní. Per això, en aquests 100 dies, hem aprovat la realització d´un pas de vianants per accedir amb seguretat al Polígon de Can Ferrer del Mas, hem sol•licitat que es pinti la façana exterior del cementiri i que se solucioni el problema de neteja generat per l´estacionament de camions de gran tonatge al seu aparcament. Hem exigit la neteja i reparació de tota la senyalització del municipi i ens hem ofert a col•laborar per trobar una solució estable i definitiva a les grans inversions en equipaments i via pública que necessita la vila, entre d´altres.

    El PSC també treballem per una Catalunya millor en una Espanya diferent. Us agraïm la vostra confiança en aquestes darreres eleccions autonòmiques, que ha permès que siguem la segona força més votada a la vila

Pujar al principi de la pàgina