Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert36ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.10.2015
CiU: El retorn a la normalitat. Un poble que batega. 21-10-2015
  • Ja fa dies que l´estiu es va acabar. Les Fires d´enguany ja són historia, hem superat un Cavatast amb bona nota. Volem agrair des d´aquí la implicació de les entitats en l´organització d´aquestes i de totes les activitats que s´organitzen amb i per la comunitat. Pensem que amb la seva implicació fan una cosa encara més important: promouen una participació entusiasta en les nostres festes, que incentiva a tothom a formar part d´un Sant Sadurní que ha de ser cada cop més inclusiu i participatiu, perquè això repercuteix sens dubte en benefici de tothom.

    Que lluny queden les vacances! Les escoles, els instituts i les llars d´infants ja han començat i els mestres i els seus alumnes ja han entrat a la disciplina dels llibres, els horaris feixucs i aviat arribaran els primers parcials!

    Els treballadors, els empresaris i els botiguers ja es preparen per la campanya de Nadal. Al Casal de la gent gran ja estan a ple rendiment amb calendaris atapeïts d´activitats atractives. La Casa dels Avis vetlla pels nostres grans, que amb el pas dels anys es mereixen un tracte acurat i respectuós. Les diverses entitats socials, amb els voluntaris al capdavant, col•laboren en l´atenció a les persones socialment vulnerables, i Sant Sadurní es declara poble acollidor de refugiats. Els nostres carrers han de lluir ben nets, i en això hi ha d´haver també la complicitat dels veïns i veïnes amb els serveis de neteja municipal.

    Cal mantenir una exigència alta en els serveis, però també procurar actituds cíviques en l´espai públic, que eviti situacions que embrutin els carrers. De fet, estem immersos a la tardor, un temps en què ens toca estar ja preparats per iniciar la travessa de l´hivern. Les vinyes perden les fulles, ben aviat semblaran adormides, però en el seu interior hi batega la vida en estat pur. Així és el nostre poble, ple de vida, immers en la seva rutina, funcionant com un engranatge de rellotge suís. Amb els seus dèficits, virtuts i coratge, exigent amb els seus serveis públics municipals.

    Nosaltres, des del govern municipal, continuarem treballant per oferir els millors serveis des de l´Ajuntament, perquè aquest Sant Sadurní ple de vida bategui en ferm.

    No podem deixar de fer referència a la situació política emocionant que vivim al nostre país, però com que l´espai que tenim és curt i el debat polític és llarg, ho reflectirem en una pregunta. Les demandes de la gent als seus anhels de democràcia només han de tenir com a resposta l´excusa d´una manca de previsió legal que es justifica amb un immobilisme polític poruc?

Pujar al principi de la pàgina