Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.01.2016
PP: 366 dies per seguir treballant per Sant Sadurní. 31-01-2016
  • Aquest primer Casa de la Vila de 2016 ens dóna l´oportunitat a fer una valoració política d´aquesta legislatura que va començar al maig de 2015 amb un Govern CIU-ERC caracteritzat per la manca de transparència, de prioritats, de projectes i d´acció municipal, però a la vegada també ens permet tornar a tenir 366 dies per seguir treballant per tal de buscar el consens i les necessitats que el veïns i veïnes de Sant Sadurní necessiten.

    Tancàvem l´any 2015 amb una de les decisions més polèmi- ques de la Vila adoptada per part de CIU i ERC: el desman- tellament dels Patronats de la Casa dels Avis, de Turisme, de la Ràdio i de l´Escola de Música, junt amb la privatització del servei de la Casa dels Avis a favor de l´empresa SUMAR, S.L. El Partit Popular ha estat molt crític amb aquesta decisió unilateral del govern, denunciant-la i mostrant el nostre suport a tots els usuaris/es i als treballadors/es.

    Obrim el 2016 amb ganes i força per seguir complint amb el objectius marcats i prioritaris per el PP, que no són d´altres que carrers i places netes i transitables, més seguretat i mà dura contra l´incivisme, més promoció econòmica promovent el comerç local i la capacitat turística de la Vila i sobretot estant al costat de les famílies i dels que més ho necessiten.

    Per això, durant questa primera etapa ens hem dedicat a fer propostes per millorar la neteja viària de Sant Sadurní, la ins- tal·lació de fonts i papereres, habilitar un aparcament especial per autocaravanes promocionant així el turisme a la vila.

    Tot això sense deixar de banda les persones, proposant la reducció de les taxes i preus públics municipals junt amb un augment de la partida destinada a acció social als pressupostos 2016. Esperem que el 2016 sigui veritablement l´any en què tots ens arremanguem per treballar per Sant Sadurní, fent créixer Cata- lunya dins del gran país que és Espanya i sentint-nos plenament orgullosos.

Pujar al principi de la pàgina