Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.01.2016
ICV: Feliç 2016. 31-01-2016
  • Comença un nou any ple d´il·lusió i de canvis. Enrere deixem un any convuls i trepidant a tots els nivells, però centrem-nos en els temes municipals dels darrers mesos. No podem deixar de parlar del que pensem ha estat el tema més polèmic del 2015: la Casa dels Avis.

    Ens hem sentit totalment enganyats. I no hem estat pas els únics, també les treballadores i treballadors, els representants sindicals, els patrons i molts veïns i veïnes de Sant Sadurní se senten totalment enganyats i manipulats amb el procés d´externalització de La casa dels Avis.

    El GM ICV-EUiA-E ha defensat i defensarà sempre la gestió pública i municipal dels serveis bàsics. Com un dret i una garantia democràtica dels veïns i veïnes a tenir cobertes les necessitats bàsiques de manera equitativa i universal. I ara, en aquests moments de crisi i emergència social, més que mai.

    Per això pensem que és un greu error traspassar la gestió d´un servei bàsic i tan necessari com la Casa dels Avis a una empresa externa encara que sigui pública i l´anomenin com l´anomenin. Però és qüestió d´opinions i aquesta, tot i que pensem que equi- vocada i injusta, és tan respectable com la nostra. El que no és respectable i totalment criticable són les formes com s´ha portat a terme, amb premeditació, manipulació, opacitat i autoritarisme. I per aquest motiu el GM ICV-EUiA-E ens hem sentit enganyats. I no som els únics. Males formes que malauradament també s´han donat en d´altres qüestions i que fins i tot ha arribat a algun ple a l´insult personal.

    I per descomptat hem de parlar de les darreres eleccions. En nom de totes les persones que formem el Grup Municipal d´ICV- EUiA, volem agrair als 1.565 veïns i veïnes de Sant Sadurní que ens heu donat el vostre vot i la vostra confiança. Moltes gràcies. En Comú Podem ha estat la segona força més votada a Sant Sa- durní amb 103 vots menys que ERC i per davant de tota la resta de partits. Aquests resultats deixen palès que les veïnes i veïns de Sant Sadurní volen un canvi. Un canvi cap a l´esquerra, cap a una democràcia de més qualitat: més social, més participativa, més transparent, més justa i equitativa.

Pujar al principi de la pàgina