Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.01.2016
ERC: No ens cansem, no ens rendim. 31-01-2016
  • “No ens cansem, no ens rendim.” Són paraules d´Oriol Junqueras que responen a la nostra voluntat de servir la gent de Catalunya. Per això ERC ha treballat per assolir un acord que salvés el procés d´independència i, per tant, la possibilitat de fer veritables polítiques socials, de lluitar contra una crisi amb alts i baixos però que per a Catalunya és estructural, de protegir els més febles i d´ajudar les iniciatives que creen riquesa. I ho hem fet sense tenir en compte els interessos de partit. I sense defugir la responsabilitat immensa de gestionar l´economia d´una Generalitat depauperada i amb tot un Estat en contra. Tant ens és: hi serem, ho farem, no defallirem. Perquè volem tenir les eines per fer del nostre país un país més igualitari, més just i més emprenedor.

    No pot ser que no puguem lluitar contra la pobresa energètica. No pot ser que no puguem fer una llei del dret a l´habitatge i de protecció contra els desnonaments. No pot ser que no puguem protegir el comerç de proximitat. No pot ser que els nostres ciutadans i empreses siguin dels que més impostos paguen per un retorn més miserable. No pot ser que els trens de rodalies estiguin eternament en precari. No pot ser que alguns preten- guin que renunciem a tot a canvi d´un referèndum fantasmagòric i que, en tot cas, si el volen, és per dir que no podem, que no pot ser!

    Per això saludem l´acord per la República Catalana entre JxSí i la CUP, i expressem el desig que tothom que vulgui la llibertat i la justícia s´hi sumi. Ara no és hora de retrets. Som-hi! Per la República!

    Des de l´Ajuntament i el municipalisme nosaltres també hi estem treballant. El mes de desembre hem aprovat el pressupost muni- cipal 2016. La pujada zero de les taxes municipals ens dóna un pressupost sense gaires canvis respecte al del 2015, que amb la inclusió dels patronats, puja poc més de 13 milions d´euros. Es tracta d´un pressupost ajustat, prudent en la gestió i acurat en la previsió d´ingressos. Són les partides d´Esports, Educació, Seguretat, Via Pública i Benestar Social les que es destinen més diners, la suma d´elles és el 44,85 % del pressupost. Des d´Esquerra Republicana de Catalunya continuem treballant per Sant Sadurni i continuarem treballant per construir un nou país, una nova República.

Pujar al principi de la pàgina