Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts27ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.02.2017
CiU: La il.lusió d'impulsar la Plaça Nova. Abril 2016
  • En el ple del 8 de març vam donar suport a una modificació de crèdit del pressupost municipal que va servir per confirmar una subvenció de la Generalitat per valor de 770.000 euros per acabar les obres de reforma de la plaça Nova abans de l´1 de gener del 2017.

    Aquest era un tràmit imprescindible per assegurar aquests diners, doncs havíem vist que hi havia un risc de perdre la subvenció perquè el projecte no s´havia executat en el terminis previstos quan es va endegar, l´any 2011. Tot i que hauríem preferit obrir a consulta la prioritat d´aquest equipament, per responsabilitat política no podíem perdre aquesta subvenció amb l´obra tan avançada i després d´haver-hi fet una forta inversió municipal. Calia que
    aquest projecte pel poble seguís endavant.

    Per això, l´alcaldessa Maria Rosell va fer les gestions oportunes des del Parlament i amb altres administracions per ampliar el període de validesa del projecte per rebre aquest suport econòmic. Precisament, la visita de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, a Sant Sadurní fa unes setmanes va ajudar a desencallar aquest assumpte i mantenir aquesta ajuda.

    Tenim clar que a la plaça Nova hi volem un equipament obert a la ciutadania, que sigui útil per a tot el poble i que doni vida a un edifici que fa molts anys que està tancat. Ens il·lusiona molt pensar que en uns mesos haurem acabat les obres i podrem reactivar la
    plaça com un pulmó nou per al nostre municipi.

    El projecte s´ha debatut durant molts anys i el projecte que es va presentar contemplava fer-hi una biblioteca i l´arxiu municipal. Per tant, això tirarà endavant així però revisarem la manera de consultar a tothom els usos que es puguin donar als espais que no ocupin aquests serveis.

Pujar al principi de la pàgina