Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat26║C-15║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
CatÓleg educatiu pedag˛gic CEP
Igualtat de gŔnere i diversitat sexual

PRIMÀRIA

Presentem alguns dels materials que tenim a disposició dels centres eductaius per tal de poder treballar a les aules i fer prevenció de relaicons abusives, LGTBIfòbia, entendre els altres capacitats, etc.

Tota la primàriaTota la prmària1r. 2n. primària3r. 4t. primària5è. 6è. primària

Pack màgic

Bons tractes a la Gent Gran

Altres Capacitats

Igualtat de gènere 2

Diversitat afectivo-sexual

Acompanya'm

Mi-mi

La meitat d'en Jan

L'Aitor

Per poder sol·licitar els materials, només cal que ompliu el formulari i podrem presentar-vos els materials així com buscar nous materials per complementar altres temes relacionats que tingueu interès. 

FORMULARI

*Tot i que demanem que abans del 17 de setembre es realitzi la dol·licitud, si durant el transcurs del curs sorgeix alguna necessitat també ho podeu sol·licitar.

SECUNDÀRIA

La oferta de recursos educatius durant la secundària pretén donar continuïtat a l'itinerari proposat a la primària, podent treballar així els valors social i culturals en cada etapa del cicle vital.

Per aquest curs 2021/2022, proposem un taller per l'alumnat de 2n d'ESO i un altre per l'alumnat de 4t d'ESO, adaptables tots dos als diferents cicles formatius. Amb l'objectiu de poder-los realitzar a tots els centres educatius.

També volem complementar aquests tallers amb tallers dirigits a professorat on poder donar eines per seguir treballant les temàtiques proposades a les aules.

Diversitat afectiva i sexual. Prevenció de la LGTBIfòbia (2n d'ESO)

No mixtes. (4t d'ESO)

 
Pujar al principi de la pÓgina