Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
OAC truca

Si us cal informació sobre algun tràmit relacionat amb l'ajuntament, l'OAC us truca.

*
*
*

* És necessari omplir els camps marcats amb un asterisc.

Avís: D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679, i amb la Llei orgànica 3/2018, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informem que les vostres dades seran tractades per l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de gestionar els tràmits sol·licitats mitjançant aquesta Seu Electrònica. Un cop resolta la sol·licitud, les dades podran ser conservades d’acord amb la normativa aplicable a cada tràmit. Les dades no s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment, excepte que una norma legal ho autoritzi.

Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al responsable del tractament: alcalde de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, plaça de l’Ajuntament núm. 1, 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), o mitjançant instància en aquesta Seu Electrònica.

Per a més informació, podeu consultar la nostra política de privacitat a la pàgina web de l’Ajuntament: Política de privacitat 

Pujar al principi de la pàgina