Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert27ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 04.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Eines i estratègies per a la relació amb infants amb Trastorn de l'Espectre Autista
Xerrada TEA
La trobada va permetre adquirir noves eines i intercanviar experiències i recursos

El dia 2 d’abril es commemora el dia mundial de l'autisme i Sant Sadurní d'Anoia s'ha sumat a la celebració amb una xerrada que va tenir lloc dimarts al Centre Cultural amb el nom 'Eines i estratègies per a la relació amb infants amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista).

La xerrada-taller, organitzada des de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament, va anar a càrrec de l'entitat Fem Camí, i de forma dinàmica va permetre conèixer què és el trastorn de l'espectre autista,  com ens podem relacionar amb les persones amb aquesta afectació i quines eines existeixen per a ajudar-los en el seu dia a dia. Hi va assistir l'alumnat de cicles formatius d'educació infantil, atenció a la dependència, professorat de primària i secundària, famílies d’infants i joves amb TEA i en finalitzar la xerrada professorat i famílies van compartir experiències i intercanviar recursos.

Fem camí és un centre d'intervenció educativa dirigit a persones amb diversitat funcional i especialitzades amb persones amb TEA. Es basen en una teràpia conductual positiva tan per infants com per adults, dins el seu entorn natural.

Fotos: Servei d'Igualtat

Pujar al principi de la pàgina