Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanya de reasfaltats de carrers
reasfaltat
S'asfalten 2,5 Km dels carrers més malmesos i transitats de la vila

Aquests dies s'ha posat  en marxa una nova campanya de reasfaltats dels carrers de Sant Sadurní d'Anoia, que té un pressupost d'uns 190.000 euros i asfaltarà 2,5 quilòmetres dels carrers més malmesos de la vila, segons un estudi que en determinava la prioritat en funció de l'estat de la calçada i el volum de trànsit que hi circula.

Les obres tenen per objectiu continuar el manteniment de l'actual pavimentació asfàltica de la xarxa viària, centrant-se en aquesta fase en el Polígon Industrial cal Mir, la Rambla de la Generalitat, el carrer Montardit, la cruïlla del Passeig de Can Codorniu i Carrer Gelida, el Polígon Industrial Can Ferrer, la plaça Parellada i reparacions puntuals a l'av. Can Codorniu i l' Eixample.

Per dur a terme les obres no s'ha tallat cap carrer, sinó que es va fent prohibicions de pas puntuals;  es preveu que puguin finalitzar la setmana vinent, en funció de les condicions meteorològiques.

L´Ajuntament demana disculpes i comprensió per les molèsties que puguin comportar les obres tant als veïns dels carrers afectats com als conductors dels vehicles hi circulin.

Pujar al principi de la pàgina