Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.11.2020
Bosses sorpresa de la biblioteca
bossa sorpresa
  • A partir del dilluns 9 de novembre la biblioteca comença un nou projecte amb molta il·lusió. Ens referim a les BOSSES SORPRESA de la biblioteca, una bossa que prepara l´equip de la biblioteca amb varietat de llibres, revistes, música i cinema adaptat a diferents edats per tal que els usuaris les agafin en préstec sense saber què hi ha a dins. Un cop a casa obren la bossa i descobreixen el seu contingut, que podran gaudir durant un més en préstec (prorrogable).


    Els objectius de les bosses sorpresa són despertar el gust per la lectura i per la cultura, difondre el fons de la biblioteca en diversos suports, idiomes, edats, temàtiques, fer arribar les novetats de la biblioteca a les llars de la vila, donar a conèixer fons de la biblioteca que té poca visibilitat, oferir una activitat divertida, nova i misteriosa i començar una iniciativa durant el confinament amb voluntat de continuïtat


    Es tracta d´una bossa de paper kraft, decorada a l´exterior amb un cartell identificatiu i un punt de lectura, en el cas de les bosses infantils el cartell inclou una imatge d´en Boti Boti, el cangur mascota de la biblioteca.


    Hi ha bosses de diferents nivells lectors: bosses per a petits lectors (de 0 a 3 anys), per a infants d'educació infantil i 1r de primària (de 4 a 6 anys), de 2n a 4t de primària (7-10 anys) i de 5è de primària a 1r d'ESO (dels 11 als 13 anys). També hi ha bosses per a joves i adults.


    La biblioteca prepara inicialment 25 bosses sorpresa, 15 bosses infantils i 10 bosses adults. Les bosses estan exposades al taulell de préstec de la biblioteca. Els usuaris han de demanar cita prèvia al telèfon 938912033 o al correu biblioteca@santsadurni.cat. Podran venir a agafar les bosses en préstec i gaudir del seu contingut.

  • Dates: 
    A partir del 9 de novembre del 2020
  • Horari: 
    Tardes de dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15:30 a 20:00, matins de dijous, divendres i dissabtes de 09:30 a 13:30
  • Lloc: 
    Biblioteca Municipal
  • Organitza:
    Biblioteca Municipal
  • Web: 
    http://bibliosantsadurni.blogspot.com/2020/11/bosses-sopresa-de-la-biblioteca.html
Pujar al principi de la pàgina