Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'1 de setembre es posarà en funcionament el nou sistema de control de la zona blava amb disc horari
carrer Pi i Margall
  • Aquests dies s'està repartint als domicilis el nou rellotge horari que permetrà l’estacionament gratuït durant 30 minuts
  • A mitjans de juliol entrarà en vigor la nova ordenança i ja es podrà fer ús del disc

L'Ajuntament de Sant Sadurní està distribuïnt aquests dies als veïns i veïnes del municipi una unitat del nou disc horari que permetrà aparcar el vehicle un màxim de 30 minuts de manera gratuïta a la zona blava.

L'Ajuntament de Sant Sadurní ha introduït un canvi en l'ordenança que regula el seu funcionament i des d'aquest 2021 la zona blava ha deixat de ser de pagament.

Obligatori a partir de l'1 de setembre

A mitjans de juliol la nova ordenança entrarà en vigor i les persones usuàries podran ja fer servir el disc horari, tot i que no serà obligatori fins a  l'1 de setembre, moment en què entrarà en funcionament oficialment el nou model de control horari de la zona blava i, per tant, l'aplicació de sancions.

La Policia Local s'encarregarà de la gestió de la zona blava amb el suport d'un novedós sistema de videovigilància amb lector de matrícules que s'incorporarà als vehicles patrulla i que permetrà un seguiment acurat de la zona blava i dels temps d'estacionament.

Com s'ha de fer servir el disc horari

La persona conductora, a partir del setembre, haurà de col·locar el rellotge horari a l'interior del vehicle en un lloc visible i indicar l'hora d'arribada. Superat el temps màxim de mitja hora, serà obligatori deixar lliure la plaça de la zona blava. Aquelles persones que vulguin un altre disc horari poden sol·licitar-lo a les oficines de la Policia Local.

Pujar al principi de la pàgina