Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb tormenta i pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 16.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Inici de la campanya de mediació "Formem part de la solució"
Durant aquestes setmanes s'han instal·lat punts de recollida d'enquestes sobre les necessitats i aspectes que poden generar conflictes als veïns i veïnes

El servei de Mediació i Acollida de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia va instal·lar a finals de la setmana passada diversos punts de recollida d'informació sobre les necessitats i àrees de conflictes dels veïns i veïnes del municipi. A través d'una senzilla enquesta, es convida a la ciutadania a reflexionar sobre aquells aspectes de la vida quotidiana que no estan coberts o satisfets, i poden gestionar-se des de la mediació, amb l'escolta, la comprensió i el diàleg, com a via alternativa a la denúncia o l'ús del procés policial o judicial.

Aquest. és el punt d'inici de la campanya "Formem part de la solució" amb què el servei vol donar-se a conèixer a la ciutadania, alhora que recollir les opinions i fomentar la participació.

Fins al 22 de gener, s'ubicaran intermitentment cada dues setmanes unes urnes al servei d'Acció Social, al Casal d'Entitats, a l'entrada de l'Ajuntament, a la biblioteca i al vestíbul de la piscina, on s'hi podran dispositar aquestes enquestes.

En una segona fase el qüestionari es facilitarà al personal municipal i amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, s'habilitarà una carpa a la plaça de l'Ajuntament. Amb les dades recollides s'elaborarà una diagnosi i un pla d'acció per tal d'impulsar properes accions des del servei municipal per continuar treballant en les situacions de conflicte.

Per a més informació podeu visitar el web de la campanya

 formem part de la solució 

mediació 3

Pujar al principi de la pàgina