Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Acte institucional del 25N
Aquest dimecres es va dur a terme al celler de la Fassina, amb la participació de l'Ajuntament, la Generalitat i la delegació territorial d'Igualtat i Feminismes al Penedès

Aquest dimecres la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Sadurní, la delegació territorial de la Generalitat al Penedès i el departament d'Igualtat i Feminismes, van organitzar l'acte institucional amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, al celler de la Fassina de Can Guineu.

Van assistir-hi una àmplia representació del consistori, dels cossos de seguretat, així com diversos càrrecs electes i representants del territori. La presentació va comptar amb les intervencions de Laia Albiol, regidora d'Igualtat; Glòria Clota, directora territorial Igualtat i Feminismes al Penedès; Laia Rosich directora general per a l'erradicació de les violències masclistes de la Generalitat de Catalunya, i va cloure l'acte David Alquézar, delegat del govern al Penedès.

Durant l'acte es va presentar el pla nacional contra la violència masclista i el programa d'accions en matèria de prevenció i gestió.

Laia Albiol: "Hi ha la necessitat de desmantellar el sistema patriarcal que perpetua el malestar de les dones. El 25N no és només un dia de record i reflexió, també una crida a l'acció. La indiferència ens fa testimonis d'una violència que es perpetua. Hem de ser les veus de les dones silenciades, oprimides i les constructores d'un món lliure de por i violència".

El dissabte 25 de novembre tindran lloc altres actes centrals de commemoració i reivindicació, com una marxa de torxes pels carrers del poble, a partir de les 6 de la tarda, i a les 7, diverses activitats a la plaça de l'Ajuntament.

25N 2023

Pujar al principi de la pàgina