Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja28ºC-17ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Oferiment d'ajuda a les persones refugiades

El servei de Cooperació amb els països del Sud, obre un registre per a recollir els oferiments de les persones, entitats i empreses de Sant Sadurní d'Anoia que de manera solidària i voluntària vulguin contribuir en l'acolliment i la integració de les persones refugiades acollides al municipi. Podeu fer-nos arribar les vostres dades mitjançant aquest formulari especificant com voleu col·laborar.

*

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia us informarà de les accions que es vagin realitzant al respecte mitjançant un correu electrònic.

Servei de Cooperació municipal
c/ Hospital, 11
Tel: 93 891 30 29
E-mail: cooperació@santsadurni.cat

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Pujar al principi de la pàgina