Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert35ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.10.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Olga Olaria Sendra guanya el 3r Premi de Novel·la "Celler de Lletres"
Celler de lletres
El premi es va lliurar durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb DO, que durant el mes d'octubre maridarà llestres amb caves Celler Vell

El passat dimecres 4 d'octubre, durant l'acte de presentació de les activitats del Cicle Biblioteques amb DO, es va fer públic el nom del guanyador del 3r Premi de Novel·la "Celler de Lletres", el certamen literari organitzat per la Biblioteca i dedicat a la narrativa curta relacionada amb la vinya, el vi i el cava.

En aquesta ocasió fou l'escriptora Olga Olaria Sendra qui es va endur el premi amb l'obra El secret de les caves Malsor que, com manifestava la portaveu del Jurat, Sílvia Romero, "es tracta d'una novel·la que podríem encabir-la dins del gènere negre amb certes matisacions, ja que la investigació es va trenant al llarg de l'argument, perquè els protagonistes seran posats a prova contínuament si volen sortir de l'atzucac en què es troben immersos. És una narració que avança amb un ritme intens, de vegades gairebé frenètic, on l'atzar sovint jugarà un paper important i, quant a la temàtica del vi i el cava, ens exposa un plantejament si més no innovador."

Cal esmentar que els membres del Jurat van ser Montse Medall, regidora de Cultura, Sílvia Romero, portaveu del jurat i conductora del club de lectura Celler de Lletres, Glòria Bricollé, directora de la biblioteca,  i les membres del club de lectura Priscil·la Muñoz i Carme Verge. Jordi Fernando, editor de l'editorial Meteora, que participava amb veu i sense vot.


Olga Olaria s'endu la dotació econòmica del premi de 500 euros i també, tal com diuen les bases, la novel·la es publicarà a través de l'editorial Meteora i es presentarà entre març i abril de l'any vinent.

[D'esquerra a dreta: Glòria Bricollé, Jordi Fernando, Priscil·la Muñoz, Carme Verge, Montse Medall, Olga Olaria, Sílvia Romero i Josep Maria Estruch]

Pujar al principi de la pàgina