Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
visita andaluza
La regidora Maria Rosell visita el nou establiment "La Andaluza"

Dimecres al matí 30 de maig de 2018 Maria Rosell, Primera Tinent d'Alcalde i Regidora de Promoció Econòmica,  ha visitat “La Andaluza”, nou bar de tapes obert a Sant Sadurní d'Anoia.

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes de l'Ajuntament de Sant Sadurní, amc col.laboració amb el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf,  ha assessorat a aquest emprenedor en la seva creació d'empresa. El seu a propietàri, Lorenzo Rodríguez, és una persona emprenedora, que després d'una àmplia  experiència en el sector  de la indústria,  ha obert aquest bar  a Sant Sadurní d'Anoia. En aquest nou establiment es pot trobar diferents tapes.

“La Andaluza” està situat al local del Passeig Baríton Matíes Ferret, 24-26, i ofereix una gran oferta gastronòmica en la que destaquen aquells productes més típics d'Andalucía. La carta es basa en productes per picar: embotits ibèrics, formatges, croquetes, patates, i  “montaditos”.

PUBLICAT EL 06.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)