Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert13ºC--1ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Subvencions per a activitats esportives
Convocatòria 2020
L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, a través del Servei d'Esports, ha aprovat la convocatòria pública de subvencions per activitats esportives corresponent a l'any 2020

La partida destinada per a aquest any és de 15.700 €, que es desglossa de la següent manera:

Activitats esportives continuades (12.000 €)
Equips esportius d'alt nivell (1.000 €)
Esdeveniments esportius puntuals (2.500 €)
Esport sadurninenc (200 €)

Aquesta línia de subvencions té per objectiu fomentar projectes i activitats d'interès públic i social que tinguin per objectiu fomentar la pràctica esportiva, facilitar la participació als col·lectius més desafavorits i potenciar el coneixement extern de la nostra vila. En general es pretén donar suport als esportistes i entitats que treballen cada dia per l'esport a Sant Sadurní. La convocatòria de subvencions, que assegura la concurrència competitiva i la valoració dels projectes de la manera més objectiva possible, restarà oberta fins a l'11 d'agost.

Els interessats podran presentar els projectes realitzats durant la temporada 2019/2020 (del 30 de juny de 2019 al 30 de juny de 2020) a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, omplint els models que trobaran a la mateixa oficina o en aquesta mateixa pàgina. El Servei d'Esports s'ofereix a resoldre els dubtes que es plantegin per  aquelles persones o entitats que ho necessitin.

Documentació

Pujar al principi de la pàgina