Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Subvencions per a activitats esportives
L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, a través del Servei d'Esports, ha aprovat les basses de subvencions per activitats esportives.

Aquesta línia de subvencions té per objectiu fomentar projectes i activitats d'interès públic i social que tinguin per objectiu fomentar la pràctica esportiva, facilitar la participació als col·lectius més desafavorits i potenciar el coneixement extern de la nostra vila. En general es pretén donar suport als esportistes i entitats que treballen cada dia per l'esport a Sant Sadurní. La convocatòria de subvencions, que assegura la concurrència competitiva i la valoració dels projectes de la manera més objectiva possible, resta pendent de l'aprovació de la convocatòria 2022.

Els interessats podran presentar els projectes realitzats durant la temporada 2021/2022 (del 30 de juny de 2021 al 30 de juny de 2022) a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, un cop s'aprovi la convocatòria, omplint els models que trobaran a la mateixa oficina o en aquesta mateixa pàgina. El Servei d'Esports s'ofereix a resoldre els dubtes que es plantegin per  aquelles persones o entitats que ho necessitin.

Documentació

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS 2020 (pendent d'aprovació)
Pujar al principi de la pàgina