Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 23ºC|14ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
obres Ateneu
Finalitzen les tasques de retirada de l'amiant de la coberta del pavelló de l'Ateneu
Aquest dissabte es completaran els treballs de desamiantat i s'aixecaran també les restriccions d'obertura de portes i finestres per als veïns de les zones properes

Aquest dissabte està prevista la darrera jornada dels treballs de desamiantat de la coberta del pavelló de l'Ateneu que s'ha estat duent a terme durant els darrers dies i que ha implicat restriccions en l'obertura de finestres i portes per als veïns de la zona propera a l'interior de l'illa. 

A les 15 hores finalitzarà aquesta actuació que s'ha realitzat amb un estricte control per tal d'evitar qualsevol risc per a la salut. Els resultats obtinguts pel Laboratori Homologat en les diverses mesures preses de  partícules d´amiant en l´aire obtingudes fins al moment han estat correctes.  La intervenció ha permès retirar i eliminatr fins a 2.400 m² de planxes de fibrociment que contenien amiant en la seva composició.

Després d'aquesta actuació es continuarà avançant en les obres de rehabilitació del pavelló, que van començar al setembre, seguint amb normalitat amb el procés d'execució establert al projecte.

L'Ajuntament de Sant Sadurní agraeix l'esforç i comprensió dels veïns durant els dies en què s'ha prolongat aquesta actuació i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Per a qualsevol incidència poden adreçar-se al telèfon de l´Ajuntament tel. 938910325."

PUBLICAT EL 10.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic