Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.04.2021
XXII Setmana sense fum 2021
Deixar de fumar, la teva altra vacuna
  • El consum de tabac mata 10.000 persones cada any a Catalunya, amb la Setmana Sense Fum volem sensibilitzar sobre la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

    Imatge inexistent
    Caption

    El lema per aquest any és Deixar de fumar, la teva altra vacuna.

    La setmana sense fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina y Comunitaria (SEMFYC) i CAMFIC a Catalunya que durant els últims anys ha organitzat el programa atenció sanitària sense fum a Catalunya, assolint enguany la XXII edició.

    Carpa amb informació sobre com deixar de fumar El dilluns 31 de maig de 9.40h a 14.30h s'instal·larà una carpa a la plaça de l'Ajuntament on l'alumnat de 1r. d'ESO de l'Intermunicipal donarà informació sobre com deixar de fumar. Simultàniament es deaplaçaran pels entorns de la plaça realitzant enquestes sobre el tabaquisme. També s'instal·larà un mural sobre el tabac realitzat pels joves durant la setmana sobre les problemàtiques que comporta fumar.

    Participa a la burillató i guanya premis!Les burilles contaminen tant els oceans com els plàstics, cada burilla pot contaminar 10 lts. d'aigua del mar i 50 lts. d'aigua dolça.

    Per desgràcia és molt habitual que les persones fumadores les llancin al clavegueram o pel WC creant un greu problema de contaminació i de salut pública.

    Anima't o anima al teu grup d'amistats, grup classe, família i feu net una zona de Sant Sadurní recollint les burilles posant-les en una ampolla i pujant la foto a instagram amb el hashtag #burillatoSSA2021 i rebreu un obsequi per participar-hi, de pas fareu una gran tasca de sensibilització al vostre voltant.

    Burillató

    Participa a l'enquesta Us encoratgem a participar en l'enquesta sobre el tabac fins el dia 5 de maig per tal de conèixer el consum i l'opinió de la població major de 15 anys i podreu guanyar una de les 6 cantimplores ECO que es sortegen. 

    Aquí participa

    Vull deixar de fumar 

  • Dates: 
    Del 25 al 31 de maig
Pujar al principi de la pàgina