Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja31ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pla de salut de Sant Sadurní d'Anoia
plalocalsalut

El Pla local de salut es troba actualment en la segona fase del procés de l'elaboració del pla d'acció.

Participa en la elaboració del pla local de Salut

El Pla local de salut parteix d’un abordatge integral en salut i és una eina imprescindible per planificar les actuacions que es duran a terme a Sant Sadurní d’Anoia en matèria de salut durant els propers anys, tant a nivell de prevenció, protecció, com promoció de la salut.

Aquest pla es basa en una concepció positiva de salut, que entén que no es tracta tan sols d’evitar les malalties, sinó que cal treballar per un benestar global, tant físic, mental, com social.

El Pla segueix la perspectiva integral de l’Organització Mundial de la Salut coneguda com “Salut a Totes les Polítiques”, que planteja que l‘Ajuntament ha d’actuar en tots aquells àmbits de la vida que poden afectar la salut de la ciutadania. En aquesta línia, el Pla té l’objectiu d’incidir en els hàbits i estils de vida, la salut mental, la salut sexual i afectiva, les desigualtats socials, el medi ambient, la mobilitat, la seguretat alimentària o la protecció de la salut, entre altres.

Un cop finalitzada la primera fase per obtenir la  diagnoside salut del municipi, en aquesta segona fase s'elaborarà el Pla d'Acció que definirà les actuacions que es duran a terme al municipi en matèria de salut en els propers anys i volem incorporar-hi les teves propostes!
Per això et preguntem: Quines actuacions creus que cal realitzar per millorar la salut de la població?

Ens pots fer arribar les teves propostes a través del següent  formularique estarà disponible fins al 8 de febrer.

Si ho prefereixes et convidem a assistir a la jornada per fer propostes presencialment el dijous 9 de febrer a les 6 de la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca, per confirmar l'assistència envia un correu a salut@santsadurni.cat o un whatsapp al 618985234. S'oferirà un petit refigeri de benvinguda.

Pujar al principi de la pàgina