Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat28ºC-14ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Perfil de salut de Sant Sadurní d'Anoia
plalocalsalut

L'Ajuntament està iniciant el procés d'elaboració d'un Pla Local de Salut per dotar el municipi d'entorns més segurs i saludables.

Actualment es disposa del diagnòstic de salut, en una futura fase al 2022 s'elaborarà el pla d'accions per dur a terme.

Pla local de Salut

El Pla local de salut parteix d’un abordatge integral en salut i és una eina imprescindible per planificar les actuacions que es duran a terme a Sant Sadurní d’Anoia en matèria de salut durant els propers anys, tant a nivell de prevenció, protecció, com promoció de la salut.

Aquest pla es basa en una concepció positiva de salut, que entén que no es tracta tan sols d’evitar les malalties, sinó que cal treballar per un benestar global, tant físic, mental, com social.

El Pla segueix la perspectiva integral de l’Organització Mundial de la Salut coneguda com “Salut a Totes les Polítiques”, que planteja que l‘Ajuntament ha d’actuar en tots aquells àmbits de la vida que poden afectar la salut de la ciutadania. En aquesta línia, el Pla té l’objectiu d’incidir en els hàbits i estils de vida, la salut mental, la salut sexual i afectiva, les desigualtats socials, el medi ambient, la mobilitat, la seguretat alimentària o la protecció de la salut, entre altres.

La primera fase d’elaboració del Pla, que s’acaba d’iniciar, consisteix en l’elaboració d’una anàlisi sobre l’estat de salut i els estils de vida de la ciutadania.
Al llarg de 2022 es desenvoluparà un Pla d'accions per dur a terme.


Consulta el Perfil de Salut (Diagnosi)
Perfil de Salut

Pujar al principi de la pàgina