Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cloenda del programa PFI-PTT a La Fassina
  • Lliurament de diplomes als alumnes que han cursat el PFI modalitat de cuina a Cal Blai
  • Enguany es celebra el 10è aniversari d'aquesta modalitat professional

PFI grup

Aquest dimarts va tenir lloc al celler de La Fassina la cloenda del Programa PFI-PTT de la Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès en la modalitat de cuina, les pràctiques del qual s'han dut a terme al restaurant grup Cal Blai, responsable de la formació professionalitzada.

L'alcalde, Josep Maria Ribas i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Meritxell Borràs, han conduït l'acte acompanyats per Yolanda Parejo, coordinadora de FP dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques. Tots tres van felicitar els alumnes i van posar èmfasi en la importància d'aquest tipus de formació, que enguany arriba a la desena edició i que possibilita l'inici d'un itinerari formatiu integrat a alumnes que no ha acabat l'ESO.

A l'acte hi van prendre part els regidors de l'Ajuntament Pedro Campos i Arantxa Molina;  la també regidora Cristina de la Cruz en qualitat de consellera d'Empresa i Ocupació i productes de la terra del Consell Comarcal de l'Alt Penedès; l'Alcalde de Sant Pere de Riudebitlles, Joan Llort; Gabriela Cabello, coordinadora dels PTT i responsable del PTT:PFI; i Santi Carda, representant del grup Cal Blai, com a col·laborador responsable de la formació professionalitzada.

Els 8 alumnes que han finalitzat el curs, acompanyats per la seva tutora Sílvia Bagot i alguns familiars, van rebre un diploma i van preparar per la ocasió un menú pensat com a projecte integrat per a la cloenda.

10 anys de PFI-PTT

La Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i amb el suport de la Diputació de Barcelona ofereix aquest programa de Formació i Inserció (PFI) en format de Pla de Transició al Treball. Els PFI-PTT són una oferta formativa postobligatòria, que possibilita l'inici d'un itinerari integrat de formació i inserció laboral.

Més imatges al Flickr

PUBLICAT EL 23.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)