Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 01.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
"L'Esport té tots els colors"
L'Ajuntament i el Consell comarcal impulsen aquesta campanya per lluitar contra les situacions d´assetjament per motius LGTBI a l´esport

l esport te tots els colors

L’Ajuntament de Sant Sadurní i el Consell comarcal de l'Alt Penedès van presentar conjunament la campanya "L'Esport té tots els colors", encarada a lluitar contra les situacions d’assetjament per motius LGTBI a l’esport.

L'acte va tenir lloc al Pati de Can Guineu dilluns 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la presència de l’alcalde, Josep Maria Ribas; la regidora d’Acció Social, Meritxell Borràs; la regidora d’Esports, Laura Salvador; el conseller comarcal d’Esports, Raül Casado, i la consellera comarcal de Benestar Social, Núria Arnau.

Meritxell Borràs va exposar les accions que l’Ajuntament i el Consell Comarcal han fet a Sant Sadurní per minimitzar l’LGTBIfòbia, com el treball amb la Policia Local o les formacions i tallers durant el curs escolar per a l’alumnat i la ciutadania.

Raül Casado va fer una crida als ajuntaments de la comarca per unir-se a la campanya: “Treballarem perquè altres ajuntaments de la comarca es puguin adherir a aquesta campanya. Com més siguem -com diu el lema- jugant contra l’LGTBIfòbia, molt millor”.

Els municipis que s’adhereixen a la campanya "L'esport té tots els colors" adopten el compromís d’elaborar el material per distribuir-la entre les seves entitats esportives; aquestes rebran una formació a càrrec del personal del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenció de l’LGTBIfòbia. Ja s’hi ha adherit els municipis de Sant Martí Sarroca, Castellví de la Marca, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Cugat Sesgarrigues, Olesa de Bonesvalls, Torrelles de Foix i Torrelavit.

Més imatges al Flickr

L’acte es va tancar amb l’entrega de les banderoles oficials de la campanya a les entitats esportives de Sant Sadurní que van assistir-hi.

[Nota Consell Comarcal]

Vídeo de l'acte:

Pujar al principi de la pàgina