Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts36ºC-16ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Finalitzen les obres de remodelació de la plaça Parellada
S'ha renovat l'entorn i s'ha millorat la zona d'aparcament i els espais de trobada

plaça Parellada

Aquests dies s'han enllestit els treballs d'arranjament de la plaça Parellada, a la zona de les Casetes de Cal Mir. S'ha millorat una superfície d'uns 1.500 m2, condicionant l'entorn de la plaça i també s'ha reasfaltat el carrer. Una de les intervencions més necessàries i destacades d'aquesta actuació ha estat la creació d'una pantalla de formigó per contenir la força de les arrels dels abres que malmetien el terreny.

S'ha actualitzat i renovat la vorera i el mobiliari urbà, adaptant les zones de pas, així com els espais de trobada veïnals. Aquesta obra integral també ha servit per reordenar la zona d'aparcament del carrer.

Aquest dimarts al migdia l'alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat i el regidor d'Urbanisme, Xavier Rodríguez, acompanyats per personal dels Serveis Tècnics municipals, s'han desplaçat fins a la zona per fer una visita i veure l'estat final d'aquesta obra.

plaça Parellada

Pujar al principi de la pàgina