Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.03.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
A partir de l'1 d'abril el disc horari comença a comptar
  • A la zona blava serà obligatori el model de disc horari que es va distribuir fa uns mesos als domicilis
  • El temps màxim d'aparcament serà d'1 hora i 30 minuts
  • Si es vol sol·licitar un nou disc us podeu dirigir a la Policia Local 

A partir de l'1 d'abril entra en funcionament el disc horari de la zona blava que l'Ajuntament va distribuir fa uns mesos als veïns i veïnes del municipi, un sistema de gestió que permetrà aparcar el vehicle un màxim d'1 hora i 30 minuts de manera gratuïta a la zona blava.

Serà vàlid el model de disc horari que es va distribuir fa uns mesos als domicilis; aquelles persones que necessitin un altre disc horari poden sol·licitar-lo a les oficines de la Policia Local.

L'Ajuntament de Sant Sadurní va introduir un canvi en l'ordenança que regula el seu funcionament i des de mitjans de 2021 la zona blava va deixar de ser de pagament. El rellotge comença a funcionar ara perquè es va acordar ampliar el temps permès d'estacionament per tal de facilitar la mobilitat al centre del municipi.

Obligatori a partir de l'1 d'abril

A partir de l'1 d'abril el disc horari serà obligatori als carrers Sant Antoni, Alselm Clavé, Rambla Generalitat, Pi i Maragall, pl. Pau Casals, pl. Nova,  Vilafranca, Jacint Verdaguer, Lleida i Fontanals.

La Policia Local s'encarregarà de la gestió de la zona blava amb el suport d'un novedós sistema de videovigilància amb lector de matrícules que s'incorporarà als vehicles patrulla i que permetrà un seguiment acurat de la zona blava i dels temps d'estacionament.

En cas de superar el temps màxim permès sense moure el vehicle o si es detecta un ús irregular del disc horari, podran interposar-se les sancions que estableix l'ordenança municipal.

Com s'ha de fer servir el disc horari

La persona conductora haurà de col·locar el rellotge horari a l'interior del vehicle en un lloc visible i indicar l'hora d'arribada. Superat el temps màxim d'una hora i mitja, serà obligatori deixar lliure la plaça de la zona blava. 

Aparcament gratuït

Cal recordar que Sant Sadurní disposa de diverses zones d'estacionament gratuït al nucli urbà, com l'aparcament de El Centre o l'Ateneu, o propers al nucli urbà com l'esplanada del CAP. D'aquí unes setmanes també es disposarà de l'aparcament del Pont Romà, que es troba actualment en obres per uns treballs de reurbanització.

Pujar al principi de la pàgina