Publicació 26.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El 25N a Sant Sadurní en imatges
La plaça de l'Ajuntament va acollir aquest divendres diverses activitats commemoratives i reivindicatives amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones

Un any més, Sant Sadurní va organitzar, amb la col·laboració d'entitats i centres educatius, diverses activitats per reivindicar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones. Al matí es va celebrar a la plaça de l'Ajuntament un acte de sensibilització i reivindicació amb la participació dels centres educatius, amb lectures i activitats teatralitzades, que va finalitzar amb una ofrena floral simbòlica en record a totes les víctimes de violència masclista, i en què s'hi van sumar també la gent gran de la Casa dels Avis.

A la tarda es va dur a terme una marxa lila pel centre de la vila, encapçalada pel grup de batucada Tabalots i que finalitzava a la plaça de l'Ajuntament. També hi va prendre part l'escola de dansa Banjara, amb diverses actuacions de ball, i posteriorment la lectura del Manifest, que va anar a càrrec de la jove actriu sadurninenca Aina Picarolo. L'acte va finalitzar amb un minut de silenci.

També podeu veure una selecció d'imatges al següent enllaç:

 Galeria de fotos 

Pujar al principi de la pàgina