Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert37ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Comencen les obres de remodelació de la Casa dels Avis

Aquestes primeres setmanes s'ha iniciat la construcció del segon ascensor que s'habilitarà a la residència i els nous vestidors per al personal, que s'ubicarà a l'antic Hospital

Durant aquests dies també s'ha arranjat el mur del parc de la Rambla amb el carrer Montardit i s'estan enllestint les darreres actuacions a les noves pistes multiesport i de vòlei platja del parc Lluís Companys

Fa pocs dies han arrencat les obres de reforma de la residència de gent gran municipal, la Casa dels Avis. Aquestes primeres setmanes els treballs se centren en l’enderroc i la construcció dels futurs vestidors i dependències per al personal del centre, que s’ubirarà a l’antic Hospital. I al segon edifici de l'equipament també han arrencat les primeres actuacions per a la instal·lació d’un segon ascensor, que reforçarà l’accessibilitat i els circuits interns de mobilitat.

Aquesta important obra compta amb un pressupost de més d’1,1 milions d’euros i està previst que es prolongui uns 15 mesos. 

El pressupost total ascendeix a més d'1,1 milions d'euros, i es preveu que el seu termini d'execució sigui d'aproximadament 15 mesos. Durant aquest període, s'ha establert un programa d'actuació que posa especial èmfasi en la importància de garantir el benestar i el confort dels residents durant tot el procés de remodelació i s'han pres les mesures necessàries per assegurar que les afectacions siguin mínimes i que es mantingui la qualitat de l'atenció i dels serveis durant aquesta etapa de rehabilitació.

 Arranjament del mur al carrer Montardit

També aquests dies han conclòs els treballs d’estabilització i arranjament del mur del parc de la Rambla, que dona al carrer Montardit. S’ha creat un nou mur d’escullera i s’ha rebaixat i anivellat la plataforma de sorra per estabilitzar el sauló.

A més, també s’han substituït els arbres malmesos i en les properes setmanes es condicionarà aquest espai amb nova vegetació.

Aquesta intervenció donarà pas en els propers mesos a una nova fase d’obres en aquest neuràlgic i cèntric espai de la vila, que preveu el tancament perimetral del parc i portes d’accés, per tal de reduir l’incivisme i reforçar la convivència i conciliació de l'activitat d'aquesta zona amb el descans dels veïns. També es pavimentaran les àrees de passeig, s’arranjarà l’entorn de l'espai d’esbarjo i s'hi instal·laran diverses zones de jocs biosaludables.

carrer Montardit

  Nous espais d’oci i esportius al parc Lluís Companys

Durant aquest mes de juny també es completarà la remodelació dels espais esportius i d’oci del parc Lluís Companys, amb la nova pista multiesport de paviment, i el nou camp de sorra de vòlei platja, que ha suposat també l’arranjament i millora d’aquest espai, amb nous accessos, i que se sumen a la pista de bàsquet i d’skate existents. Durant els propers dies s’incorporaran els darrers elements que completaran les instal.lacions, amb la col·locació de xarxes, cistelles, la pintura de les línies de joc, així com la millora de l’enllumenat i actuacions de jardineria.

La intervenció ha comptat amb una dotació econòmica de 126.000 euros i la previsió és que els nous espais puguin obrir-se a la ciutadania a finals d’aqest mateix mes de juny.

parc lluis companysparc lluis companys

Pujar al principi de la pàgina