Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nova pista multiesportiva i de vòlei platja del parc Lluís Companys
Noves pistes
Aquests dies ja s'han obert al públic les dues instal.lacions que complementen els equipaments esportius i lúdics d'aquesta zona

Aquests dies han finalitzat els treballs de remodelació de la zona esportiva i lúdica del parc Lluís Companys, a la banda del carrer Aragó, i ja s´han obert al públic les noves instal·lacions que s´hi han construït, una pista multiesportiva de paviment i una de vòlei platja.

Els dos espais ja s´han obert al públic i complementaran la resta d´equipaments d´aquesta zona del parc, com són les pistes d´skate i de bàsquet. S´hi han instal.lat també els elements necessaris per a la pràctica de diverses modalitats, amb xarxes, porteries i cistelles.

Les obres han comptat amb un pressupost d´uns 126.000 euros i s´han prolongat durant tres mesos. L´actuació ha servit també per millorar l´entorn, amb actuacions de jardineria i en l´enllumenat, sobre el paviment i també s´han arranjat nous accessos.

Amb aquesta intervenció es reforça aquesta zona com a espai de referència per a la pràctica esportiva i el foment de la salut a l´aire lliure per a adolescents, joves i famílies, en un parc que també compta amb una instal.lació de cal·listènia, a més de jocs infantils.

Pujar al principi de la pàgina