Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert40ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reunió amb la UE Sant Sadurní i visita a les obres del camp de futbol
visita camp de futbol
La previsió és que els nous vestidors i la graderia estiguin enllestits durant el 2n trimestre d'aquest 2024

Aquest dimecres a la tarda l'alcalde Pere Vernet, la regidora d'Esports Arantza Molina i serveis tècnics municipals es van reunir amb responsables de la Unió Esportiva Sant Sadurní per fer seguiment i una visita a les obres dels vestidors i graderia del camp de futbol.

Les obres de construcció de l'estructura de vestidors i la nova graderia, que es troba entre els camps de futbol 11 i futbol 7, marxen a bon ritme i es confia que puguin enllestir-se durant el segon trimestre d'aquest 2024. Aquesta actuació, que es va iniciar l'agost del 2022, permetrà al club de futbol disposar de 10 vestidors, dos d'ells adaptats, de futbol 11 i futbol 7, vestidors d’àrbitres i un espai de farmaciola i assistència. A la part superior quedarà ubicada la graderia, amb una capacitat per a uns 350 espectadors. 

La inestabilitat dels mercats i el gran augment de costos que han experimentat en els darrers temps les matèries primeres i els processos de producció, a més d'altres contratemps amb el soterrament de la nova estació transformadora per part de la companyia elèctrica, van obligar a replantejar el projecte davant la important desviació pressupostària que suposava, i afrontar la remodelació del camp de futbol en dues fases.

L'Ajuntament treballa per enllestir la inclusió en el projecte d'aquesta primera actuació la coberta de la graderia i, més endavant, avançar en la segona fase de l'obra, que inclouria la renovació del terreny de joc de futbol 11 i la construcció de l'edifici social, magatzem, un bar, entre d'altres serveis, així com l'arranjament i remodelació d'algunes zones de la instal·lació.

camp de futbol

Pujar al principi de la pàgina