Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert33ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 25.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Posem la vida al centre
  • És un projecte impulsat pel servei d'Igualtat que realitza un estudi urbà participat per construir un municipi més inclusiu, cuidador i sostenible
  • La útlima acció participada serà el taller de constrast i validació de la diagnosi i les propostes sorgides de les amrxes exploratòries i de les enquestes, el proper dijous 13 de juny.

posem la vida al centre retallada

El servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Sadurní, en la línia d'incorporar la perspectiva de gènere i interseccional de manera transversal a tots els àmbits municipals, està treballant en el projecte "Posem la vida al centre", que té per objectiu fer un estudi urbà participatiu que obtindrà una diagnosi dels usos i necessitats i per millorar l'espai públic. En aquest sentit, la participació ciutadana és fonamental per incorporar les experiències de les persones que habiten el territori, en les decisions que afectaran la seva vida quotidiana.

A partir de dos recorreguts exploratoris que s'han dut a terme durant el mes d'abril i d'una enquesta a la ciutadania, que s'ha passat pels centres educatius, per espais de gent gran entre d'altres, i en la qual hi pot participar tothom, es redactaran unes estratègies d'actuació i criteris de disseny que guiaran les futures intervencions urbanes.

En les passejades exploratòries, i a través d'un recorregut a peu pels principals carrers, places i parcs del municipi, s'ha reflexionat sobre les experiències i necessitats de diferents col·lectius respecte l'espai públic i s'ha analitzat els aspectes físics i socials que faciliten o dificulten el nostre dia a dia, des d'una mirada inclusiva i feminista.

 Més informació  

Consutles a igualtat@santsadurni.cat 

Podeu escoltar l'entrevista que li vam fer a la tècnica d'Igualtat, Gemma Girona, a Ràdio Sant Sadurní

posem la vida al centre

Pujar al principi de la pàgina