Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat32ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Afectacions amb motiu de la Festa dels Barris
Consulteu les incidències i algunes afectacions en la circulació i la mobilitat durant els propers dies

L'Ajuntament de Sant Sadurní informa d'algunes afectacions a l'espai públic i a la mobilitat que es produiran durant els propers dies amb motiu de la celebració de la tradicional Festa dels Barris:

 Dijous 30 de maig Accés limitat a la plaça de l'Era d'en Guineu amb motiu de la tronada i el castell de foc. Tall puntual al c/ Sant Antoni i Indústria durant el castell de foc (22.30h)

 Divendres 31 de maig Limitacions al trànsit a la zona centre durant la celebració del rengle.  c/ Sant Antoni tallat al trànsit des del migdia i fins al dissabte al matí.

 Dissabte 1 de junyAfectacions i talls a la Rambla Generalitat, c/ Barcelona, c/ Montardit, plaça Nova i tram del centre del c/ Montserrat. Prohibició d'aparcar a diversos trams d'aquests carrers a diverses franges horàries i a tota la plaça Nova durant tot el dia.

 Diumenge 2 de junyEstacionament limitat a l'aparcament del Pont Romà. Tall de circulació al c/Església, Campanar i Torras i Bages. Afectacions al trànsit al voltant de la plaça Manuel Raventós.

 Dilluns 3 de junyTall des de les 20h i fins a les 22:30h als carrers Ferrer i Sallés, Torras i Bages, tram del c/ Cèsar Martinell des del c/Vilarnau

 Dimecres 5 de junyAccés i estacionament limitat a l'entorn de l'esplanada del parc Lluís Companys per la celebració del castell de foc

Pujar al principi de la pàgina