Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Alba Castellví presenta el seu llibre "Educar sense cridar"
Alba Castellví, autora de "Educar sense cridar"

La sadurninenca Alba Castellví va presentar aquest dijous a la biblioteca municipal el seu llibre "Educar sense cridar", un perfecte manual per introduir noves pautes i marc de relació a l'hora d'educar els fills. El llibre ha gaudit d'un gran èxit i ja marxa per la seva quarta edició.

La regidora de Cultura, Montse Medall, va obrir l'acte, a qual hi van assistir una trentena de persones i en què també va participar l'escriptor, poeta i crític literari, Jordi Llavina.

"És un llibre molt pràctic, que té molta reflexió i que ens dóna pautes perquè, des del compromís, eduquem els nostres fills en la responsabilitat i la llibertat", va dir Llavina. Per la seva banda, Castellví va qualificar el seu treball d'un llibre "senzill i escrit des de la modèstia, però amb la convicció que educant podem transformar el món".

L'autora va subratllar que en el paper com a pares "tenim la tendència a pretendre que els fills facin cas de tot el que els diem. És més important que aprenguin a ser responsables. Des de petits han de poder prendre decisions i prendre consciència de les conseqüències que tenen aquestes decisions. Els fills aprenen sobre tot del que fem, no tant d'allò que els diem que facin".

"És evident que sovint perdem els nervis i alcem la veu, cridar a vegades és inevitable, però necessitem fer una transició i tenir el control de la situació", va afegir.

Alba Castellví Miquel

Nascuda a Sant Sadurní d’Anoia el 1976, és sociòloga, mestra i mediadora de conflictes. És mare d’un noi i d’una noia.
Ha treballat de mestra i de mediadora de conflictes comunitaris i familiars. Actualment fa d’educadora, de formadora de mediadors en màsters i imparteix conferències i tallers per a pares i mares d’infants i adolescents.

Més informació a www.albacastellvi.cat

Pujar al principi de la pàgina