Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Cobert amb tormenta 20ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cloenda PFI
Cloenda del PFI-PTT i del Projecte Okupa't
L'any vinent el Programa de Formació i inserció serà d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

Dilluns passat va tenir lloc a La Fassina la Cloenda del Programa de Formació i Inserció (PFI) de la Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès i del projecte d'adaptació curricular Okupa't.

Va donar la benvinguda a l'acte el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Josep Subirana,  acompanyat de Josep Mª Esteve, director de l'Institut Escola Jacint Verdaguer en representació dels centres educatius que participen al projecte Okupa't i de Sílvia  Bagot, tutora del PFI-PTT de cuina i Càtering.

El regidor va explicar els programes i va anunciar que aquest any seria el darrer de la modalitat de cuina i catèring. El proper curs 2016-17 el nou perfil del PFI serà Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Josep Mª Esteve, al seu torn, va incidir en el fet que s'ha donar un nou enfocament a l'educació i especialment a les metodologies i Sílvia Bagot va agrair la feina feta per tots els experts en cuina que han passat pel PFI en aquests 6 anys, i especialment, la tasca de Jaume Agustí de Il Picarolo, que ha col·laborat al llarg de tots els cursos amb una gran implicació. Agustí, en representació de les empreses que col·laboren en el projecte, va demanar més implicació de les famílies en la formació dels seus fills i Joan Carles Martín, president de Som Sant Sadurní, en representació de les empreses col·laboradores del projecte Okupa't, que va destacar el valor educatiu de la comunitat i el paper d'empreses i comerços en la formació i orientació dels joves.

Seguidament en representació del departament d'ensenyament de la Generalitat, Enric Ara va posar en èmfasi l'organització d'aquests actes que visualitzen els programes formatius i la importància de la col·laboració de les empreses per a un aprenentatge més pràctic i lligat al món laboral. L'acte va comptar també amb la presència de Rafel Homet, Diputat Delegat d'educació, que va felicitar mestres i alumnes per la tasca feta.

L'alcaldessa de Sant Sadurní i presidenta de la  Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès, Maria Rosell, va cloure els parlaments felicitant els alumnes pel seu esforç i els va encoratjar a continuar treballant per formar-se, a comunicar-se amb les seves famílies i a plantejar-se nous reptes.

L'acte va finalitzar amb el lliurament d'orles i diplomes als alumnes i a les empreses col·laboradores. Al pati de la Fassina es va fer una degustació de les elaboracions culinàries dels alumnes.

Podeu veure més imatges al Flickr de l'Ajuntament
logo ensenyament    logo DIBA    logo manco PFI     logo ajuntament
PUBLICAT EL 15.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)