Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Cobert amb pluja 24ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
Convocatòria ajuts projectes de cooperació al desenvolupament 2018
Es poden presentar fins al 25 de setembre

Entitats i ONGs de cooperació amb els països del Sud poden ja presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau. Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre.

Amb aquesta convocatòria anual la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi, al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil; i a la lluita contra les desigualtats de tot tipus i l’eradicació de la pobresa.

Aquestes entitats, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní d’Anoia i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de 49.948,64 euros, que corresponen al 60% de la partida de Cooperació Internacional, i es farà efectiva a través del conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia. També es pot obtenir més informació al telèfon 938913029 o al correu cooperacio@santsadurni.cat

Aquí podeu descarregar-vos el formulari de sol·licitud 
Consulteu les bases reguladores d’obligat compliment.
Aquestes bases reguladores resten sotmeses a l’ordenança de subvencions de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia

Ajuts cooperació 2