Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat26ºC-14ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
"Estimo com vull i qui vull"

Campanya VS

Campanya per combatre les agressions sexistes a les festes.

Amb el missatge "Estimo com vull i qui vull" la regidoria d'Igualtat va iniciar el 2016 una campanya destinada a combatre les agressions sexistes a les festes.

Inicialment era una campanya de prevenció i sensibilització, enfocada en un primer moment a conèixer què és una agressió sexista, per poder treballar, més endavant, com fer-hi front.

La campanya, ara sobretot gràfica, anirà acompanyada durant el curs per tallers que miraran de trobar les claus per eradicar qualsevol mostra d'agressió sexista, així com també establir el protocol a seguir en cas de patir qualsevol tipus d'agressió.

Des de l'any 2019, des del servei d'igualtat s'ha treballat per instal·lar punts liles, no només de prevenció i sensibilització, sinó també d'atenció a les agressions sexistes, en els epsais d'oci nocturn i també diürn. I anem més enllà podent treballar les violències sexuals des del servei amb atenció directe, tallers tan pels centres eductaius com per la ciutadania i per professionals, etc.

Per més informació i assessorament us podeu dirigir al departament d'Acció Social i demanar per Igualtat, per correu electrònic a igualtat@santsadurni.cat, o per whatsapp al 618985234

Telèfons atenció VS

Agressions sexistes 1Agressions sexistes 2Agressions sexistes 3Agressions sexistes 4Agressions sexistes 5Agressions sexistes 6Agressions sexistes 7

Pujar al principi de la pàgina