Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
"Vull ser lliure, no valenta"
Atenció a les violències masclistes

Vius, has viscut o has vist una situació de violència masclista o agressió?Telèfons 24h900 900 120 - Atenció contra la Violència masclista

061 - Emrgències mèdiques

112 - Emergències

016 - Informació i assessorament

93 818 30 22 - Policia Local de Sant Sadurní d'Anoia

 ASSESSORAMENT I INTERVENCIÓ93 891 30 29 - Servei d'Atenció a la Dona (SIAD) de Sant Sadurní d'Anoia

93 818 30 52 - Centre d'Atenció Primària de Sant Sadurní d'Anoia

618 985 234 - Punt Lila de Sant Sadurní d'Anoia (what's app)

 

 Què és la xarxa de punts liles?L'ajuntament ha anat treballant per impulsar espais segurs, d'atenció i acompanyament a totes les situacions de violència masclista amb l'objectiu d'apropar els recursos a les dones que estiguin patint o hagin patit aquestes situacions.

S'ha establert una xarxa amb tots aquests recursos per tal de poder donar resposta de manera integral i no revictimitzar a la dona. L'objectiu és no ser només una xarxa de profesisonals sinó que la comunitat pugui acompanyar a les supervivents a allà on necessiti.

  Servei d'atenció a la dona (SIAD) Servei d'acompanyament i assessorament per a dones en situació de violènica o no, per poder treballar situacions complicades, accedir a atenció psicològica i atenció jurídica,... poder atendre totes aquelles situacions en les què es poden trobar les dones i que respresenten entrebancs en el seu dia a dia. 

L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts de 3 a 6 de la tarda.

Més informació
 

  Punt lila a l'espai de Salut JoveAtenció, informació, orientació i assessorament entorn les desigualtats de gènere i les violències masclistes.

Els dilluns de 4 a 6 de la tarda, al CAP de Sant Sadurní hi ha obert l'espai de salut jove, on a banda de l'atenció a les violències, també s'hi poden trobar professionals de l'àmbit de la salut com la llevadora, una trebalaldora social, una psicòloga,...

 PUNT LILA NOCTURNA les diferents festes més rellevants que organitza el propi Ajuntament o amb col·laboració amb entitats, s'instal·la un Punt Lila de sensibilització, prevenció i atenció a les agressions sexistes, amb professionals especialitzades que poden atendre i acompanyar les situacions que esdevinguin en el si de la festa, així com fer tasques per explicar què són les agressions sexistes.

Durant les hores en què el punt està actiu, el telèfon mòbil del Punt Lila també està actiu per tal que se'l pugui trucar o enviar whats app en el cas que es necessiti que les professionals es traslladin.

Més informació

 Xarxa Punt Lila comercialS'ha fet una campanya per motivar al teixit comercial i de restauració de Sant Sadurní a adherir-se a la xarxa per ser informadores dels recursos que existeixen tan al municipi com als voltants per poder així doanr seguretat a totes les dones.

Més informació 

Pujar al principi de la pàgina