Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat amb pluja 25ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
networking
Nexes Event Emprenedor 2016
Networking informal i experiències d'èxit per acomiadar l'any

El dimecres 21 de desembre Nexes va acomiadar l'any amb els emprenedors que durant el 2016 han passat pel servei per tal de rebre assessorament i/o formació.

Tot fent una copa de cava i un aperitiu els emprenedors i els allotjats al viver d'empreses van dur a terme un networking informal i varen participar a la tertúlia amb dos emprenedors que representen dos casos d'èxit en la implementació del seu projecte professional.

Marisol Garcia, membre del departament de comunicació de l'ADEPG, va conduir l'entrevista amb Yahya Ighaddouran de caves Duran & Galan i Ricard Sabaté de La Cava Wine Bar.

En Yahya és  llicenciat en Administració d'empreses, té un Grau Superior de Comerç i Màrqueting i estudis d'enologia a l'escola Mercè Rossell y Domènch. En l'acutalitat combina la seva activitat com a responsable de producció, enoturisme i vendes de les caves Monastell, amb la seva tasca com a soci fundador de Caves Duran & Galan amb dos col·laboradors més. L'empresa que s'està donant a conèixer en esdeveniments i fires al Penedès, l'Anoia i Barcelona, ha nascut amb voluntat internacionalitzadora. Aprofitant els coneixements i contactes dels socies a Taiwan, vol obrir-se mercat a l'Asia i Austràlia.

En Ricard Sabaté està estudiant el darrer any del Grau d'Enologia a l'Universitat Rovira i Virgili, enamorat del vi i aficionat a la cuina, en Ricard compagina es seus estudis amb el seu projecte La Cava Wine Bar a Vilanova i la Geltrú, espai especialitzat en la degustació i venda de vins i caves de qualitat. A la cava també es pot sopar, celebrar esdeveniments i tastos.

Tots dos emprenedors van posar l'accent a fer un producte de qualitat amb personalitat pròpia, a banda de valorar molt positivament el suport que han trobat al seu entorn, família, amics, col·laboradors així com el suport tècnic rebut a Nexes per a la realització del Pla d'empresa, els tràmits i la legalització del projecte.

Podeu veure més imatges al Flickr de l'Ajuntament.
PUBLICAT EL 27.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)