Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat24ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.02.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dilluns 6 de març comença la Setmana de la Dona
Es vol potenciar les polítiques d'igualtat de gènere per reduir i eliminar les desigualtats i la discriminació

Un any més des de la regidoria d'igualtat s'organitza una Setmana de la Dona amb diverses activitats per evidenciar la tasca que es fa durant l'any en polítiques d'Igualtat de gènere, amb l'objectiu de reduir i eliminar les diferències, desigualtats i discriminacions existents. El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, permet parar i reflexionar sobre el que s'ha aconseguit fins al moment, en les accions de prevenció i sensibilització fetes i l'impacte que han tingut en la població.

La Taula per la Igualtat, impulsada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Sadurní i diverses entitats i col·lectius, com Fòrum de dones progressistes, l'Associació de Dones de Sant Sadurní, Sina Rebel, el Banc de Temps i Arran, amb la col·laboració del CIC Fassina, l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Enoteca i el Cafè de la Plaça, han dissenyat diverses propostes i iniciatives des de la perspectiva de gènere i de reivindicació dels drets de les dones. Donarà el tret de sortida la projecció de la pel·lícula "Las sufragistas" el dilluns 6 de març i durant la setmana es parlarà de la dona en el mercat laboral en una tertúlia amb cava a l'Enoteca, un taller per a explorar els diferents arquetips de dona, una exposició de pintura, a banda de l'acte institucional i del sopar de la dona. 

Un dels actes destacats d'enguany és el concert de "The Escarteen Sisters" que es farà el dimecres 8 de març a La Fassina, Premi del concurs Acústic de Barcelona 2016.

the scarteen sisters

cartell setmana de la dona

Pujar al principi de la pàgina