Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.11.2021
Exposició fotogràfica "Imperfeccions" de Jaume Felipe
Al claustre de la biblioteca, del 26 de novembre al 24 de desembre del 2021
imperfeccions
 • Amb l´arribada de la fotografia digital i les xarxes socials que exploten l´ús de la imatge, les imperfeccions han desaparegut de les fotografies. Gràcies als programes d´edició és fàcil eliminar taques, des enfocs no volguts, i elements que ens destorben, a més de corregir els colors, la lluminositat, o el contrast. Manipular les imatges és pràcticament obligatori si volem mostrar-nos al món; acceptem que el món és imperfecte, però no acceptem que la imatge d´aquest món no ho sigui.

  "Imperfeccions" és una exposició de fotos imperfectes fetes per mitjans analògics, tradicionals, en blanc i negre. En elles trobareu taques, pols, ratlles i artefactes diversos que han sorgit durant el procés de presa, revelat i positivat. Són errors no volguts, provocats per l´atzar, i no corregits després; alguns són molt evidents, d´altres pràcticament no es veuen, però el joc no és tant trobar-los com comprovar fins a quin punt ens destorben de la visió d´allò fotografiat. El que reflecteixen sempre és perfecte, el suport en què ho veiem no ho és. El repte és, doncs, anar més enllà de la representació per fixar-nos en el continent, un exercici fàcil en aparença, però que a la pràctica demostra ser molt complicat.

  Imperfeccions es va inaugurar el 8 de novembre de 2019 als espais Satan, HD+ Riudebitlles i Cal Xerta de Sant Pere de Riudebitlles i arribarà properament a la biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní.

  Compte d´Instagram: @jfelipefoto

 • Dates: 
  Del 26 de novembre al 24 de desembre del 2021
 • Horari: 
  matins de dimarts a dissabtes de 09:30 a 13:30 i tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00
 • Lloc: 
  Biblioteca Municipal
 • Organitza:
  Biblioteca Municipal
 • Web: 
  http://bibliosantsadurni.blogspot.com/search/label/Exposicions
Pujar al principi de la pàgina