Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.03.2023
1a Mostra d'Arquitectura Garraf – Alt Penedès.
arquitectura
  • 1a Mostra d'Arquitectura del Garraf - Alt Penedès
    Organitzada pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya a través de la seva representació a les dues comarques, la 1a Mostra d'Arquitectura del Garraf - Alt Penedès té d'objectiu principal de contribuir al coneixement i valoració de l'arquitectura que s'està realitzant en l´àmbit territorial de les dues comarques.

    En aquesta primera edició, el jurat de la Mostra ha decidit seleccionar 14 obres com a guardonades i 11 com a finalistes de la modalitat I (edificació) d'entre les 86 que s'han presentat a la convocatòria.

    Arxiu extern

    L’exposició de la 1a edició de la Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès inicia la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, i en aquesta ocasió a la biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d'Anoia.

    Aquesta exposició, fruit del concurs convocat l’any 2021 per la demarcació de Barcelona, exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura catalana”, en aquest cas la 1a edició del Garraf i Alt Penendès, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat. Uns mòduls doncs, de fusta, transformats en arxivadors i caixes la combinació del les quals, permeten diferents graus d’exposició dels continguts. Alhora fa possible la construcció d’un fil conductor de tipus narratiu en la posada en escena del sistema, que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents agrupacions. Es tenen especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada amplia.

    L’exposició, dissenyada per Salvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és de muntatge ràpid i senzill alhora que minimitza els materials d’embalatge, sent el mateix mòdul expositor el que esdevé contenidor de l’exposat. Produïda, sota la direcció de salvestudio, a la fusteria Estudi Ferran Sendra de Cornellà de Llobregat, liderada per l’arquitecta Ariadna Sendra, s’ha volgut també posar en relleu el valor afegit i la innovació empresarial de la industria que aposta pels arquitectes.

  • Dates: 
    De l'1 al 29 d'abril del 2023
  • Horari: 
    matins de dimarts a dissabtes de 09:30 a 13:30 i tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00
  • Lloc: 
    Biblioteca Municipal
  • Organitza:
    Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya
  • Web: 
    http://bibliosantsadurni.blogspot.com/search/label/Exposicions
Pujar al principi de la pàgina